Bioculinair Teffmeel 300gram (bio, glutenvrij)

Bioculinair Teffmeel 300gram (bio, glutenvrij)
4.15
InStock
Aantal
Joannusmolen maakt al sinds 1982 biologische melen. De grondstoffen worden biologisch geteeld en ambachtelijk gemalen tussen molenstenen. Onze toewijding, vakkennis en liefde voor de natuur maken de melen van uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Dit duurzame product is dus goed voor jou, de natuur n de wereld om je heen. Nu en in de toekomst. Bioculinair Teffmeel is glutenvrij.

Teff,
Amharic teffa de lokale naam voor Teff wordt reeds duizenden jaren geteeld op de vruchtbare hoogvlakten in de Hoorn van Afrika. In Ethiopi en Eritrea gebruikt men de glutenvrije graansoort traditioneel voor Injera, een stevige platte koek die in de gehele regio standaard op het menu staat. De lokale bevolking koestert de geheimen van dit unieke oergraan, maar gelukkig kan men in het Westen nu ook de bijzondere eigenschappen van Teff toepassen in de keuken. Teff is een voedzaam volkoren meel, geschikt voor pannenkoekjes, broodjes of originele ovengerechten.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN