Belegen Keizersronde kaas, 500gr, Keizersrande ACTIE

Belegen Keizersronde kaas, 500gr, Keizersrande
Belegen Keizersronde kaas, 500gr, Keizersrande
9.20
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Over de Kaasmaker; Hollandsche Meesters

"Keizersronde wordt gemaakt bij Hollandsche Meesters in Rhenen. Na het melken wordt de melk gekoeld vervoerd naar Rhenen waar het direct wordt verwerkt. De kaasmakerrij heeft een bio certificaat, een prachtig pekel bad met natuurlijk zeezout en een zeer goede rijpingsruimte. We hebben voor deze vorm van verwerking gekozen om vanuit een mooi basisproduct, onze biologische melk een heerlijk eindproduct te realiseren. Daarnaast vinden wij het belangrijk ons te consenteren op het verzorgen en melken van koeien.

Als Hans Boot, onze kaasmaker de melk komt halen neemt hij gerijpte kaas mee terug. Op deze manier beperken we de vervoersbewegingen. Mocht je meer willen weten over Hollandse Meester kijk dan even op de website www.hollandschemeesters.nl", aldus boerin Annette Harberink.

Over Natuurderij Keizersrande

Als je over de dijk van Zwolle naar Deventer rijdt zie je ter hoogte van Diepenveen een imposant gebouw in de Uiterwaarde staan. Dit is Keizersrande, een modern biologisch dynamisch landbouwbedrijf, gebaseerd op het beheersconcept ‘Boeren voor Natuur’. Het boerenbedrijf staat geheel ten dienste van natuur- en landschapswaarden. Het uitgangspunt is een gesloten kringloop, waarbij de granen uit de akkerbouw en de grassen van de weidelanden gebruikt worden als voedsel voor de veestapel, die op zijn beurt weer zorgt voor bemesting van het gebied.

Door het open karakter van het erf zie je als bezoeker waar je voedsel vandaan komt. Je kunt wandelen door het gras dat de koeien eten. Je kunt de boer zien die de koeien melkt en kalfjes bekijken die net geboren zijn. De producten die van de koe afkomstig zijn (melk, vlees en kaas) worden verkocht met een herkenbare verpakking. De melk wordt samen met de melk van vijf andere bio-dynamische bedrijven verwerkt tot Zuiver Zuivel. De foto van de boer Annette Harberink zie je terug op veel verpakkingen. Het vlees van de koeien gaat in pakketen rechtstreeks naar de consument. Zo beleeft je de hele voedselkringloop op de Natuurderij, zodat je ook je bewustzijn en de betrokkenheid bij de herkomst van je voeding vergroot.

Natuurderij Keizersrande online

Website
Facebook

 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN