Belegen kaas, Achterhoeks Deerntjen, 500gram (zaterdag al bestellen)

Belegen kaas, Achterhoeks Deerntjen, 500gram (zaterdag al bestellen)
9.00
InStock
Aantal

Gemaakt van de lekkerste melk uit de Achterhoek en minsten 3 maanden gerijpt. Het is een smaakvolle belegen kaas met pit. Lekker op de boterham, uit het vuistje of om mee te koken.

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk* uit de Achterhoek, zeezout, vegetarisch stremsel, zuursel, 50+. *van gecontroleerde biologische landbouw. Natuurlijk gerijpt en van nature lactosevrij.

Achterhooks Dearntjen

Maak kennis met Aurora's biologische streekkaas. Het nieuwe streekgerichte concept van Aurora; met Achterhooks Dearntjen speelt Aurora in op de toenemende belangstelling naar authentieke regionale producten waarvan ze de herkomst kunnen vertrouwen en deze met eigen ogen kunnen aanschouwen.
Wij zijn trots op onze boeren. De melk voor Achterhooks Dearntjen komt uit de groene Achterhoek. Acht boeren uit dit mooie gebied zorgen dag in dag uit met liefde voor hun koeien met als resultaat de lekkerste en beste biologische melk. Dearntjen is een Achterhoeks dialectwoord voor meisje, wat slaat op de mooie koeien die de melk voor deze lekkere kaas geven.

Over Aurora


De Dageraad is een florerend, innovatief familiebedrijf waarin  de ouders samen met hun kinderen Manon, Tim en Daan samenwerken. De kaasproductie vindt plaats in Nederland en het moderne kaaspakhuis staat net over de Duitse grens in Kranenburg. Vanwege de intensieve contacten in Duitsland koos de familie voor een internationale naam: Aurora. Inmiddels staat Aurora synoniem voor heerlijke biologische en biodynamische kaas. "Wij willen op een manier biologische en duurzame voedingsmiddelen produceren, waarbij wij de biologische landbouw bevorderen om één gezond milieu te creëren voor mens, dier en de natuur. Met onze kazen willen wij een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen. Dit alles in samenwerking met onze melkleveranciers om te komen tot inhoudelijk gezond samengestelde melk van een hoge kwaliteit. Kaas geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur."

Aurora online

Website
Facebook


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN