Awajun bar, melk-koffie, 30pr, 85gr, Chocolate Makers

Awajun bar, melk-koffie, 30pr, 85gr, Chocolate Makers
3.69
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Bio Fairtrade donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru – Amazone met hand-geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia.

De cacao wordt door de Awajun indianen verbouwd. Dit zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het noord-oosten van Peru. Deze Criollo cacao komt rechtstreeks van de geboortegrond van de cacao. Met de inkomsten van deze biologische cacao kunnen de Awajun indianen in hun levensonderhoud voorzien. Hiermee draagt deze reep bij aan het behoud van het tropisch regenwoud en de ontwikkeling van duurzame teelt van cacao.

De biologische koffie komt van CooAgroNevada een vrouwen-koffie coöperatie uit het natuurreservaat Sierra Nevada de Santa Marta, Colombia en is op hoogte geteeld (1600 meter).
De koffiebonen voor deze reep worden met het zeilschip de Tres Hombres door weer en wind vanuit de Colombia gehaald en gebracht tot aan de kade van Amsterdam.

De reep is in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.

Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 2383 KJ/568 Kcal. Vet: 39.1 gr waarvan verzadigde vetzuren 25 gr. Koolhydraten: 46.5 gr waarvan suiker 30.8 gr. Eiwitten: 8.6 gr. Zout: 0 gr.

Ingrediënten
Cacao* 30%, suiker*, cacaoboter*, MELKpoeder*, koffie*
Tenminste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Koel en droog bewaren.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN