Awajun bar, melk, 52pr, 85gr, Chocolate Makers

Awajun bar, melk, 52pr, 85gr, Chocolate Makers
3.69
InStock
Aantal

Bio Fairtrade donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacabonen uit Peru – Amazone. De cacao van deze reep wordt door de Awajún indianen verbouwd. De Awajún zijn traditionele jagers en verzamelaars en leven in de jungle van het Amazone regenwoud in het Noordoosten van Peru. Cacao komt van oorsprong uit de regenwouden van de Amazone. Deze Criollo cacao komt dus rechtstreeks van de geboortegrond van de cacao.

Met de inkomsten van deze biologische cacao kunnen de Awajún indianen in hun levensonderhoud voorzien en zijn zij niet genoodzaakt geld te verdienen door hout te verkopen of te kappen voor landbouw en veeteelt. Hiermee draagt deze reep bij aan het behoud van het tropisch regenwoud en de ontwikkeling van duurzame teelt van cacao.

De reep is in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt.

Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 2492 KJ/596 Kcal. Vet: 44.2 gr waarvan verzadigde vetzuren 28.4 gr. Koolhydraten: 41.8 gr waarvan suiker 24 gr. Eiwitten: 9.4 gr. Zout: 0 gr.

Ingrediënten
Cacao* 52%, suiker*, cacaoboter*, MELKpoeder*.
Tenminste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Koel en droog bewaren.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN