Artisjok, 200-300gr ps (lokaal, volle grond, eko)

Artisjok, 200-300gr ps (lokaal, volle grond, eko)
1.50
InStock
Aantal
Staffelprijzen
10x
€ 1.35


Biologisch geteelt door tuinderij de Haverkamp in Deventer

Lekker met een dressing van kwark, citroen, olijfolie en dille. Artisjokken zijn de bloemknoppen van een distel. De grijs groene bloemknoppen bestaan uit vele kleine blaadjes die om een bloembodem zijn gevouwen. De blaadjes zijn voornamelijk in de Franse keuken populair en hebben een zachte en licht bittere smaak.

Een artisjok droogt makkelijk uit. Wikkel hem daarom in een vochtige theedoek, dan kan je hem in de koelkast zo'n 4-7 dagen bewaren.

Artisjok van de biologische Tuinderij de Haverkamp in Deventer
"Landbouw is genieten. Dat vergeet je makkelijk door al het negatieve nieuws over de intensieve veehouderij. Wij, Heleen en Jopie, zijn liefhebbers, die leven van wat de grond ons geeft, en genieten van de groente, de dieren, de natuur en het landschap. Onze boerderij ligt net buiten Deventer, op landgoed de Bannink, tussen bossen, houtwallen en kolken. We verbouwen biologische groente en fruit die te koop zijn in de boerderijwinkel. Voor mooie groente en fruit op een mooie plek in een mooie omgeving kun je bij ons terecht. Kom gerust langs!", aldus Jopie en Heleen op hun facebookpagina.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie