Appeltjes, gedroogd, 80g, De Nieuwe Band

Appeltjes, gedroogd, 80g, De Nieuwe Band
2.99
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Lekker als tussendoortje, deze heerlijk knapperige appelchips! Deze appelchips zijn van nature lekker zoet, er wordt niks aan toegevoegd. Een lekker alternatief voor snoep of zoute chips. De appels voor deze ongezwavelde appelchips komen uit Duitsland (Regio Altes Land en Bodensee), Oostenrijk en Italië (Zuid-Tirol).

Ingrediënten

Land van herkomst (ingrediënten): divers

Appelchips van De Nieuwe Band

29-08-2016 12:00

appelchips

Lekker als tussendoortje, deze heerlijk knapperige appelchips! De appels voor deze ongezwavelde appelchips komen uit Duitsland (Regio Altes Land in het noorden van Duitsland en Bodensee), Oostenrijk en Italië (Zuid-Tirol).

Om deze lekkere chips te maken, worden de appels eerst ontdaan van hun klokhuis, daarna in schijfjes gesneden, en dan met schil en al langzaam gedroogd. Dit gebeurt in een droogoven, bij een temperatuur van 60-70 graden Celsius.
De appelchips zijn van nature lekker zoet, er wordt verder niks aan toegevoegd. Lekker als alternatief voor snoep of aardappelchips.

Leuk om te weten: in 100 gram appelchips zijn maar liefst een hele kilo verse appels verwerkt!

appelchips biologisch

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN