Ananassap 700ml 25ct statiegeld

Ananassap 700ml 25ct statiegeld
4.05
InStock
Aantal
Staffelprijzen
6x
€ 3.50 p/s


Puur sap van ananassen uit biologische teelt. De vruchten zijn direct na de oogst in het land van herkomst verwerkt. Het sap is natuurtroebel, niet afkomstig uit concentraat en zonder toegevoegde suikers. Dit product bevat van nature aanwezige suikers. De vakmensen van Beutelsbacher Fruchtsaftkelterei, een familiebedrijf in de derde generatie, produceren volgens bijzondere kwaliteitseisen. Hierdoor ontstaat een waardevol levensmiddel.

Producent - Odin
De Odin-groothandel maakt onderdeel uit van Estafette Odin. De groothandel verzorgt vanuit het distibutiecentrum in Geldermalsen de stroom van een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige levensmiddelen van biologische en biodynamische kwaliteit. Van verse groenten en fruit tot zuivel, kaas, brood, vlees, koffie, wijnen en zuidvruchten. 

Enkele tientallen boeren en tuinders leveren de basis van het productaanbod van Odin: verswaren als aardappelen, groenten, fruit en zuivel. Daarnaast heeft Odin vaste leveranciers van droge kruidenierswaren als koffie, honing, bloem, olie maar ook schoonmaakproducten. De producten stromen door de groothandel en komen vervolgens via verschillende wegen bij u terecht. Onder andere via de Estafette-winkels en de Gouden Pompoen. 

Producten onder eigen Odin-label
De Odin-groothandel heeft ook producten die onder eigen Odin-label worden verkocht. Met deze producten garandeert Odin betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs, zowel voor producent als consument. Telers zijn gegarandeerd van hun afzet, consumenten hebben de garantie dat hun aankopen biologisch en duurzaam worden geteeld en niet worden ingevlogen. Odin kiest bij de ontwikkeling van nieuwe producten onder eigen label voor die producenten, die net wat meer bieden op het gebied van verantwoorde productie, duurzaamheid, arbeidsomstandigheden of milieu-aspecten. Zo geven we gestalte aan onze doelstelling ‘vernieuwende economie’. Meer lezen over Odin?


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN