Almond start, 125ml, Abbot Kinneys

Almond start, 125ml, Abbot Kinneys
2.45
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Over Abbot Kinney's

Abbot Kinneys maakt plantaardige zuivelproducten van de onder andere kokosmelk, amandelen en mango. Ze gebruiken zo weinig mogelijk ingrediënten, nooit onnatuurlijke toevoegingen en doen hun best om het zo verantwoord mogelijk te produceren.

Lang, lang geleden, in het jaar 2014 om precies te zijn, waren er eens twee ondernemende kerels, Gijs en Jimme. Ze kenden elkaar van een ondernemersclub, en waren op zoek naar een idee om voor zichzelf te beginnen toen iemand ze een recept voor kokosyoghurt liet proeven. Het product was overgewaaid van Abbot Kinney Boulevard in Los Angeles.

Het was yoghurt, maar voller en zachter en vreselijk lekker. Het was liefde op het eerste gezicht. De yoghurt was simpel, lekker en verantwoord, en de boys besluiten op onderzoek uit te gaan. Eerst naar Singapore, Thailand en Vietnam om alles te leren over kokosnoten en kokosmelk. Daarna volgden er eindeloze tests (en flauwe grappen) over bacterieculturen, fermentatietijden en temperaturen. Al snel staan ze tot ‘s avonds laat samen cupjes te vullen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Recepten
Website
Facebook
Linked-In
Instagram


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN