After dinner thee, 20x1kop, Sekem

After dinner thee, 20x1kop, Sekem
3.59
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

After dinner thee is lekker zoet en smaakt heerlijk na een avondje tafelen. Breng water aan de kook en giet het daarna in de kop. Laat het theezakje hierin minstens 1-3 minuten trekken.

De Demeter-theeën van SEKEM zijn niet alleen bijzonder lekker, ze zijn ook afkomstig van een bijzonder bedrijf.
De oprichter van SEKEM, Ibrahim Abouleish, kocht in 1977 een stuk woestijn om aan mensen in de omgeving gezonde voeding, werk, medische zorg en onderwijs te bieden. Op het terrein van SEKEM heeft hij een kleuter-, basis-, middelbare school en een beroepsopleiding gerealiseerd, waar 650 kinderen naar school gaan. Ook zijn er een gehandicaptengroep en sinds kort een kinderdagverblijf. Het medisch centrum op SEKEM behandelt 40.000 patiënten per jaar.
Dat kan, omdat de winst van de vier verwerkingsbedrijven die op het grondgebied staan, voor een deel terugvloeit naar de SEKEM Development Foundation.

Ingrediënten
Kamille** (40%), zoethout** (15%), venkelzaad** (10%), dillezaad** (10%), anijszaad** (10%), karwijzaad** (10%) en marjolein** (5%).

Tenminste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Droog bewaren.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN