abrikozen fruitdrank, 700ml, Odin

abrikozen fruitdrank, 700ml, Odin
3.59
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Staffelprijzen
6x
€ 3.38 p/s


Vruchtdrank van abrikozenpuree uit biodynamische teelt. De vruchten zijn direct na de oogst in het land van herkomst verwerkt. De puree is niet afkomstig uit concentraat. Gezoet met druiven- en agavediksap. De vakmensen van Beutelsbacher Fruchtsaftkelterei, een familiebedrijf in de derde generatie, produceren volgens bijzondere kwaliteitseisen. Hierdoor ontstaat een waardevol levensmiddel.

Ingrediënten
Abrikozenpuree** 45%, water, vruchtsuiker (agavesiroop* en druivendiksap*)13%


Gebruikerstips
Voor gebruik goed schudden. Na openen ca. 5 dagen gekoeld houdbaar.


Suggesties
In een mooi glas met fruit- of groenteversiersels, rietje en gestampt ijs is dit een perfecte alcoholvrije cocktail. In combinatie met bruisend bronwater (mix 1:1) een echte dorstlesser en natuurlijke sportdrank.

Producent - Odin
De Odin-groothandel maakt onderdeel uit van Estafette Odin. De groothandel verzorgt vanuit het distibutiecentrum in Geldermalsen de stroom van een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige levensmiddelen van biologische en biodynamische kwaliteit. Van verse groenten en fruit tot zuivel, kaas, brood, vlees, koffie, wijnen en zuidvruchten. 

Enkele tientallen boeren en tuinders leveren de basis van het productaanbod van Odin: verswaren als aardappelen, groenten, fruit en zuivel. Daarnaast heeft Odin vaste leveranciers van droge kruidenierswaren als koffie, honing, bloem, olie maar ook schoonmaakproducten. De producten stromen door de groothandel en komen vervolgens via verschillende wegen bij u terecht. Onder andere via de Estafette-winkels en de Gouden Pompoen. 

Producten onder eigen Odin-label
De Odin-groothandel heeft ook producten die onder eigen Odin-label worden verkocht. Met deze producten garandeert Odin betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs, zowel voor producent als consument. Telers zijn gegarandeerd van hun afzet, consumenten hebben de garantie dat hun aankopen biologisch en duurzaam worden geteeld en niet worden ingevlogen. Odin kiest bij de ontwikkeling van nieuwe producten onder eigen label voor die producenten, die net wat meer bieden op het gebied van verantwoorde productie, duurzaamheid, arbeidsomstandigheden of milieu-aspecten. Zo geven we gestalte aan onze doelstelling ‘vernieuwende economie’. Meer lezen over Odin?


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN