Aardbeienyoghurt 1ltr, 45cent statiegeld

Aardbeienyoghurt 1ltr, 45cent statiegeld
2.79
InStock
Aantal
Staffelprijzen
6x
€ 2.48


Volle biologische yoghurt met biologische aardbeien. De vruchtenyoghurt is lekker dik en mild met een heerlijke frisse aardbeien smaak. Alle verpakkingen van Weerribben Zuivel zijn BPA-vrij.

Ingrediënten

Volle yoghurt*, Aardbeienpuree*, Suiker*, Maïszetmeel*, Pectine E440, Rode bietensap*, Citroensap*, Natuurlijke aroma’s, Yoghurtcultuur ( Streptococcus themophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobaccillus acidophilus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Bulgaricus, Lactobaccillus delbruekii supsp. Lactis). *van biologische oorsprong.

uitgebreide productspecificatie

Over Weerribben Zuivel
Al generaties lang wordt de boerderij bewoond en beheerd door familie de Lange. In 1915 nam Klaas de Lange (sr) het bedrijf over van zijn vader. 44 jaar later (1959) nam zijn zoon Harm de boerderij weer van hem over. Op dat moment telde het bedrijf 10 koeien, die allemaal 2 x per dag met de hand gemolken werden. De melkbussen werden met een boot vervoerd. In 1984 besloten vader (Harm) en zoon (Klaas) om het bedrijf om te schakelen naar een biologische melkveehouderij. Vanaf 1992 begon de familie met het verwerken van melk tot zuivel. Dat bleek een goede keus en al gauw groeide het bedrijf uit z'n jasje.

de boerderij weerribben zuivel onze mensen
Er werd een boerderij en zuivelfabriek gebouwd (zie foto) Bij de bouw is veel aandacht besteed aan 'koecomfort' en diervriendelijkheid. De koeien kunnen onder andere zelf bepalen wanneer ze gemolken willen worden. Inmiddels telt het bedrijf zo'n 300 ha. land. Het grootste gedeelte hiervan is natuurgrond, die beheerd wordt voor Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Dit betekent dat er met het gebruik van het land rekening wordt gehouden met de vogels, de planten en de dieren.
 
Regio promotor WaterReijk Marketing vroeg ons: "Wat drijft jou?"

 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie