A2 melk, volle jersey melk, 1ltr-pak, Weerribben Zuivel

A2 melk, volle jersey melk, 1ltr-pak, Weerribben Zuivel
1.90
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

A2 Zuivel

De oerzuivel, als alternatief voor “gewone” zuivel. A2 melk bevat al het goede dat koemelk van nature bevat. Koemelk bevat eiwit, waarvan 82% caseine. Vroeger bevatte alle koemelk betacaseïne A2, de zogenaamde oermelk. Eeuwen geleden, als gevolg van migratie en domesticering, vond er bij de Europese rassen een mutatie plaats waardoor de genetische samenstelling in het bètacaseïne eiwit veranderde. Deze nieuwe variant van bètacaseïne is bekend als het eiwit A1-bètacaseïne. 

Weerribben Zuivel A2 melk is afkomstig van speciaal geselecteerde koeien, die uitsluitend koemelk leveren met betacaseine A2. Probeer Weerribben Zuivel A2 melk, de oermelk, eens als alternatief voor “gewone” melk!
A2 melk is niet geschikt voor mensen waarbij de diagnose is gesteld van lactose intolerantie of melkallergie.

 

Ingrediënten
Halfvolle A2 koemelk*

*van biologische oorsprong


 

Voedingswaarde per 100 g

Energie 47 kcal (195 kJ)
Vet 1.5 gram
Vet verzadigd 0.9 gram
Vet enkelvoudig onverzadigd 0.5 gram
Vet meervoudig onverzadigd 0.1 gram
Koolhydraten 4.8 gram
Suikers 4.8 gram
Eiwit 3.4 gram
Zout 0.1 gram


uitgebreide productspecificatie

Over Weerribben Zuivel
Al generaties lang wordt de boerderij bewoond en beheerd door familie de Lange. Vanaf 1992 begon de familie met het verwerken van melk tot zuivel. Dat bleek een goede keus. Al gauw groeide het bedrijf uit z'n jasje. Er werd een boerderij en zuivelfabriek gebouwd (zie foto) De grote stal biedt plaats aan 260 melkkoeien. Er is veel aandacht besteed aan 'koecomfort' en diervriendelijkheid. De koeien kunnen onder andere zelf bepalen wanneer ze gemolken willen worden. Het bedrijf telt zo'n 300 ha. land. Het grootste gedeelte hiervan is natuurgrond, die beheerd wordt voor Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Dit betekent dat er met het gebruik van het land rekening wordt gehouden met de vogels, de planten en de dieren.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN