Spelt-zaden-bol, Sallands Ambachtsbrood, niet biologisch gecertificeerd

Spelt-zaden-bol, Sallands Ambachtsbrood, niet biologisch gecertificeerd
Spelt-zaden-bol, Sallands Ambachtsbrood, niet biologisch gecertificeerd
0 Review | Review toevoegen
Uit Lettele
€ 3,95
Variatie: Spelt-zaden-bol, Sallands Ambachtsbrood, niet biologisch gecertificeerd
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ambachtelijk gemaakt met zuiver natuurlijke ingrediënten. Met name de combinatie spelt en de zaden eromheen geeft een zeer lekkere smaak.

De ingrediënten worden ingekocht bij biologisch gecertificeerde bedrijven. Sallands Ambachtsbrood is alleen zelf niet gecertificeerd biologisch. Daarom mogen we het brood niet biologisch noemen.


Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt gemaakt uit de grondstoffen meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van natuurlijke grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.