Runder riblappen, ongeveer 370gr / prijs per kg, Lebon

0 Beoordelingen
Runder riblappen, ongeveer 370gr / prijs per kg, Lebon
30,81
Variatie: Runder riblappen, ongeveer 370gr / prijs per kg, Lebon
Runder riblappen, ongeveer 370gr / prijs per kg, Lebon
Varkensprocureur, ongeveer 480gr / prijs per kg, Lebon
Runder hacheevlees, ongeveer 385gr / prijs per kg, Lebon
Runder ribeye, ongeveer 250gr / prijs per kg, Lebon
Runder ossenhaas, ongeveer 185gr / prijs per kg, Lebon
Runder Bief Tartaar, ongeveer 180gr, Lebon
Runder kogelbiefstuk, ongeveer 245gr / prijs per kg, Lebon
Runderbiefstuk, 2stuks-250gr, prijs per kg, Lebon
Tasty burger, 200gr, Lebon

Productomschrijving

Verhit ruim vloeibaar bak- en braadproduct in een braadpan op matig hoog vuur. Vlees kruiden naar keuze. Wanneer de vetstof begint te kleuren de lapjes toevoegen en enkele min. om en om aanbraden. Dan vuur laag zetten, jus afblussen met een kopje bouillon en 2,5 tot 3 uur zachtjes sudderen met deksel op de pan.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

  • Pinda- en notenvrijPinda- en notenvrij
  • GlutenvrijGlutenvrij
  • Melk- en lactosevrijMelk- en lactosevrij
  • SojavrijSojavrij
  • EivrijEivrij
  • MosterdvrijMosterdvrij
  • LupinevrijLupinevrij
  • WeekdiervrijWeekdiervrij
  • SelderijvrijSelderijvrij
  • VisvrijVisvrij
  • SulfietvrijSulfietvrij
  • SchaaldiervrijSchaaldiervrij
  • SesamvrijSesamvrij

Ingrediënten

100% RUNDvlees* * = Biologisch

Voedingswaarden
Energie 166 kcal (692 kJ)
Vet 9.5 gram
Vet verzadigd 4.2 gram
Eiwit 20.1 gram
Zout 0.2 gram

Keurmerk

EU-BIO EU-BIO

Nieuwe verpakking

De vleesproducten zitten in een geheel nieuwe verpakking: een kartonnen bakje met plastic seal om het vlees lekker vers te houden. Deze verpakking bevat maar liefst 90% minder plastic ten opzichte van andere vleesproducten! De verpakking is makkelijk te scheiden in karton en plastic. Hiermee maken we recyclen nog eenvoudiger. 

Rundveehouder Jérôme

14 jaar geleden heeft Jérôme de boerderij van zijn vader overgenomen. Jérôme: “Die passie voor veeteelt en het boerenleven is mij met de paplepel ingegoten.” Het familiebedrijf in het rustieke, heuvelachtige Ardennen landschap gaat dan ook al 3 generaties terug. 

Jérôme boert biologisch uit overtuiging. “Ik gun mijn dieren een goed leven, waarbij de natuur leidend is. Het kan niet anders dan dat dit ook het beste is voor smaakvol kwaliteitsvlees.” Zo’n 280 runderen ervaren de goede zorgen op deze boerderij. Van half april tot half oktober lopen de dieren heerlijk buiten. In de winterperiode hebben ze een goed onderkomen in een moderne, ruime, vrije stal met strobed. Groeihormonen zijn uit den boze op het bedrijf. "Alleen als een dier echt ziek is en niet zonder kan, maak ik een uitzondering voor antibiotica. Geen behandeling in zo'n situatie, terwijl je het dier beter kan maken, kan ik niet over mijn hart verkrijgen." Ras is medebepalend voor de smaak, en daarom lopen er bij Jérôme typische vleesrassen die een combinatie vormen tussen goed vlees en afkalfgemak. "Bij mijn rassen zijn de bekkens iets ruimer en de kalveren in verhouding iets kleiner, waardoor ze op een natuurlijke wijze geboren kunnen worden. Dat vind ik belangrijk." Verder zijn de runderen makkelijk wat het opfokken betreft: het zijn gezonde rassen die weinig problemen geven. Hun voeding bestaat vooral uit kuilvoer, maïs en granen. Voor het kuilvoer en maïs is hij zelfvoorzienend. 

Jérôme onderscheidt zich doordat hij zijn bedrijf continue onder een eigen vergrootglas durft te leggen om te evalueren en kijken wat nog beter kan. Al met al kan hij alleen maar heel tevreden zijn. Hij straalt duidelijk uit dat hij plezier heeft in z'n werk. "Het zijn prachtige beesten om te zien. Ik kijk met trots hoe mijn dieren staan te grazen in het groene gras en een mooi, onbezorgd leven leiden. Dat is waar je het voor doet."

 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Runder riblappen, ongeveer 370gr / prijs per kg, Lebon
Laat een review achter
Versturen