Kabeljauwfilet, ongeveer 230gr / prijs per kg, Fish and More

0 Beoordelingen
Kabeljauwfilet, ongeveer 230gr / prijs per kg, Fish and More
37,50
Variatie: Kabeljauwfilet, ongeveer 230gr / prijs per kg, Fish and More
Kabeljauwfilet, ongeveer 230gr / prijs per kg, Fish and More
Wilde Sockeye zalm, ongeveer 185gr / prijs per kg, Fish and More
Zeewolfhaasjes, ongeveer 235gr/prijs per kg, Fish and More
Vis roerbakblokjes, ongeveer 260gr / prijs per kg, Fish and More

Productomschrijving

Onze kabeljauw is echt en mét MSC-keurmerk. Duurzaam gevangen en niet geïnjecteerd met water en fosfaat (dat het water ‘bindt’). Duurzaam gevangen betekent bijdragen aan de natuur onder water en nadenken over de toekomst. Zodat we ook dan vis kunnen blijven vangen en eten. Er moet dus voldoende vis in de zee achterblijven voor nieuwe aanwas. Alleen grote, volwassen vissen worden gevangen en de kleine vissen worden achtergelaten. Het doel is om zo min mogelijk schade aan te brengen aan zeebodem, het milieu, zeevogels en zeezoogdieren. Fish & More is ook het eerste Nederlandse merk voor biologische vis, schaal- en schelpdieren, met bovendien alle keurmerken voor duurzaamheid.

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

  • Pinda- en notenvrijPinda- en notenvrij
  • GlutenvrijGlutenvrij
  • Melk- en lactosevrijMelk- en lactosevrij
  • SojavrijSojavrij
  • EivrijEivrij
  • MosterdvrijMosterdvrij
  • LupinevrijLupinevrij
  • WeekdiervrijWeekdiervrij
  • SelderijvrijSelderijvrij
  • SulfietvrijSulfietvrij
  • SchaaldiervrijSchaaldiervrij
  • SesamvrijSesamvrij

Ingrediënten

KABELJAUWfilet * = MSC (Keurmerk voor duurzame VISserij)

Voedingswaarden

Energie 72 kcal (304 kJ)
Vet 1 gram
Vet verzadigd 0 gram
Koolhydraten 0 gram
Suikers 0 gram
Voedingsvezel 0 gram
Eiwit 16.4 gram
Zout 0.23 gram
Cholesterol 52 milligram

Keurmerk

MSC MSC

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Kabeljauwfilet, ongeveer 230gr / prijs per kg, Fish and More
Laat een review achter
Versturen