Dadel/walnoot/vijgenbrood, Sallands Ambachtsbrood, niet biologisch gecertificeerd

Dadel/walnoot/vijgenbrood, Sallands Ambachtsbrood, niet biologisch gecertificeerd
Dadel/walnoot/vijgenbrood, Sallands Ambachtsbrood, niet biologisch gecertificeerd
0 Review | Review toevoegen
Uit Lettele
€ 5,25
Prijs per stuk
Variatie: Dadel/walnoot/vijgenbrood, Sallands Ambachtsbrood, niet biologisch gecertificeerd
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Dadel, vijgen, walnotenbrood
Zeer uitgesproken vruchtenbrood met grote stukken dadel, vijgen en walnoten. Ook dit brood is op basis van desem gebakken. De combinatie van de vruchten en de noten geeft dit brood een bijzonder karakter en een streling voor de tong.

Sallands houtovenbrood
Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van natuurlijke grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

De ingrediënten worden ingekocht bij biologisch gecertificeerde bedrijven. Sallands Ambachtsbrood is alleen zelf niet gecertificeerd biologisch. Daarom mogen we het brood niet biologisch noemen.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.